11.7°C - WZW 0 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

112Kampen stopt met nieuws zoals je gewend was

Maandag 01 augustus 2016
Tijd: 00:00

2 reacties    9461x

KAMPEN/IJSSELMUIDEN - Na vele jaren verslaggeving hebben wij als fotografen van 112Kampen.nl besloten om per 1 augustus 2016 te stoppen met het brengen van actueel 112 nieuws uit Kampen, IJsselmuiden en omstreken.

Wij hebben hiervoor gekozen, omdat de afgelopen maanden is gebleken dat steeds meer van onze fotografen te weinig of helemaal geen tijd hebben om bezig te zijn met het vastleggen van incidenten. We hebben met diverse wervingsacties geprobeerd nieuwe fotografen te interesseren, maar dit was helaas zonder succes.

Het bijhouden van een actuele 112 nieuwswebsite vergt veel tijd en moeite: de afgelopen jaren stonden wij dag en nacht klaar om bij incidenten met onze camera's op pad te gaan.

Je kunt nog steeds via deze website op de hoogte blijven van de laatste alarmeringen van de brandweer, politie en traumahelikopter in Kampen, IJsselmuiden en omstreken. Ook kun je nog in ons fotoarchief rondkijken. Bovendien blijven de P2000 alarmeringen op ons Twitter account verschijnen.

Foto's, video's en informatie van incidenten in Kampen, IJsselmuiden en omstreken kun je blijven volgen via onderstaande links:

Stefan Verkerk Website / Twitter / Facebook

Brandweer Kampen Website

Brandweer post IJsselmuiden Facebook / Twitter

GroteIncidenten Twitter

Politie Kampen TwitterReacties (2)

Karel 01-08-2016
Jullie 'kampen' dus met een tijd-tekort **badum tssjj**

Bedankt anyway ;-)

thijs 11-10-2016
jammer jullie dede het goed want het is egt joammer


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie