3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Grote brand verwoest bedrijven in Dronten

Grote brand verwoest bedrijven in Dronten
Maandag 08 november 2010
Tijd: 16:23

Auteur: Gideon
0 reacties    3427x

DRONTEN - Bij een grote brand op een bedrijventerrein in Dronten zijn maandagmorgen minstens drie panden in de as gelegd. De brand ontstond in een bedrijf waar oude matrassen worden gerecycled. Vonken van een slijptol hebben de brand vermoedelijk veroorzaakt.

Een werknemer van het bedrijf was met dit apparaat aan het werk toen een van de matrassen vlam vatte door de wegspattende vonken. Het vuur greep snel om zich heen, waardoor een groot deel van het bedrijf snel vlam vatte en veel rookontwikkeling ontstond.

Naast de matrassen recycling ging ook een autospuiterij en een opslagbedrijf voor onder meer olie en andere materialen in vlammen op. De brandweer heeft de hele ochtend nodig gehad om het vuur onder controle te krijgen. Even later hebben ze de bedrijven 'gecontroleerd' laten uitbranden. Niemand raakte bij de brand gewond. Volgens de brandweer zijn er geen schadelijke stoffen vrijgekomen.



Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie