3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

83-jarige fietser overleden na aanrijding met auto

83-jarige fietser overleden na aanrijding met auto
Maandag 24 mei 2010
Tijd: 20:35

Auteur: Politie persbericht
0 reacties    3448x

GRAFHORST - Op maandagmiddag 24 mei rond 15.30 uur is een 83-jarige fietser uit Kampen op de Kamperzeedijk dodelijk verongelukt na een aanrijding met een auto. De 83-jarige man was de Mandjeswaardbrug overgestoken in de richting van de Kamperzeedijk waarna hij zijn weg vervolgde en vervolgens bij een oversteekplaats de Kamperzeedijk wilde oversteken.

De man stak over op het moment dat een 28-jarige automobilist uit Genemuiden de oversteekplaats passeerde. Een aanrijding tussen beiden was niet meer te voorkomen. De 28-jarige automobilist en een 30-jarige inzittende (eveneens uit Genemuiden) raakten niet gewond bij deze aanrijding.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie