3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Uitslaande brand Recycling Kampen

Uitslaande brand Recycling Kampen
Maandag 11 oktober 2010
Tijd: 22:18

Auteur: Stefan
0 reacties    6597x

KAMPEN - Op het industrieterrein Haatlandhaven heeft maandagavond een korte uitslaande brand gewoed bij Recycling Kampen. Er zou binnen in een loods een grote hoeveelheid afval in de brand zijn gevlogen, waarna de vlammen uit het dak sloegen. De brandweer van Kampen was snel ter plaatse en heeft de brand vrij snel onder controle weten te krijgen.

Het is op dit moment nog onbekend of er gevaarlijke stoffen vrij komen bij de brand. Er was wel sprake van behoorlijke rookontwikkeling die stank met zich mee bracht. De politie heeft de omgeving rondom het bedrijfspand hermetisch afgesloten voor het publiek.

De brandweer heeft onder andere meerdere tankautospuiten (Kampen, IJsselmuiden en Ens), een slangenwagen, een waterkanon en een Waarschuwings- en Verkennings Dienst (WDV) ingezet. Ook de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) is ter plaatse geweest.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie