3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Schade aan auto door beginnend brandje Europa-Allee

Schade aan auto door beginnend brandje Europa-Allee
Donderdag 27 september 2012
Tijd: 15:40

Auteur: Stefan
0 reacties    2425x

KAMPEN - De inzittenden van een Volvo kregen donderdagmiddag de schrik van hun leven toen zij in de gaten hadden dat er een brandje ontstond in de auto. Ter hoogte van de rotonde van de Europa-Alleen met de Kalmoesingel werd de auto aan de kant gezet en werd de brandweer gebeld. Die waren zeer snel ter plaatse omdat de brandweerkazerne op nog geen 100 meter afstand van die locatie was.

Vooral het interieur van de auto heeft flinke schade opgelopen. Mogelijk is kortsluiting onder het dashboard de oorzaak van de brand. Er raakte niemand gewond.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie