3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Middelbrand 3e Ebbingestraat Kampen

Middelbrand 3e Ebbingestraat Kampen
Zondag 07 juni 2009
Tijd: 17:20

0 reacties    4018x

KAMPEN - Vanmiddag om 16:18 werd er een binnenbrand gemeld bij een woning aan de 3e Ebbingestraat te Kampen. Om 16:33 werd er opgeschaald naar middelbrand, 5 minuten later moest de 600 ook nog opkomen, echter is hier verder geen gebruik van gemaakt.

De brandweer is naar binnen gegaan en heeft het vuur geblust. Het is vermoedelijk ontstaan onder de vloer van de boven verdieping. De brandweer heeft met een kettingzaag de verbrandde delen weggezaagd en naar buiten gegooid.


Video: Lars van der Slegt

[leesmeer]

Video:Lars van der Slegt


Video: Martijn VaanderingReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie