3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Gewonde bij bedrijfsongeval A28

Gewonde bij bedrijfsongeval A28
Donderdag 11 juni 2009
Tijd: 12:08

0 reacties    3335x

HATTEMERBROEK - Bij een bedrijfsongeval bij de Hanzelijn viaduct over de A28 over knooppunt Hattemerbroek is woensdagavond vlak voor middernacht een wegwerker gewond geraakt. De verbindingsboog van de A28 vanaf Zwolle naar de N50/A50 richting Kampen/Apeldoorn was afgesloten zodat de tijdelijkse verkeersmaatregelingen konden worden verwijderd. Daarbij werden ook de tijdelijke barrière verwijderd die geplaatst waren ter beveiliging van de bouwvakkers die werkten aan het viaduct. Bij het inladen van een van de barrière is door nog onbekende oorzaak een medewerker onder de barrière gekomen.

In eerste instantie werd het brandweerkorps uit Hattemerbroek opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een verkeersongeval met beknelling op de rijbaan richting Zwolle. Enkele minuten later werd de brandweer van Zwolle echter opgeroepen, omdat het voorval plaats had gevonden op de rijbaan richting Amersfoort/Kampen. Daarbij is de melding ook veranderd van 'verkeersongeval beknelling' naar 'ongeval letsel', omdat de medewerker al onder de barrière vandaan was al voor de brandweer arriveerde. De man is met nog onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto's: Stefan VerkerkReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie