3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Middelbrand Tuindersweg IJsselmuiden

Middelbrand Tuindersweg IJsselmuiden
Zaterdag 27 juni 2009
Tijd: 10:04

0 reacties    4256x

IJSSELMUIDEN - Zaterdagmorgen rond 9:30 uur is er aan de Tuindersweg in IJsselmuiden een binnenbrand uitgebroken in een schuurtje bij een boerderij. De rookpluimen waren in de omgeving goed te zien. 7 minuten na de eerste melding werd er opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer was met 5 wagens aanwezig: TS-630, TS-632, HW-650, AS/SL-600, OVD.

Vanwege de rookontwikkeling en de vrijgekomen asbest werd alles hermetisch afgesloten, zodat er niemand meer in de buurt kon komen. De schuur is volledig afgebrand, het huis wat ernaast staat is behouden.

Foto's: Martijn VaanderingReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie