3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Binnenbrand Vloeddijk Kampen

Binnenbrand Vloeddijk Kampen
Woensdag 01 juli 2009
Tijd: 01:00

0 reacties    4106x

KAMPEN - De brandweer spoedde zich vanavond rond de klok van 11 naar de Vloedijk in Kampen waar een brand zou woedden in een woning. Eenmaal aangekomen bleek er in de keuken een brand te zijn waardoor het hele huis al vol met rook stond. De brandweer had het vuur snel onder controle. De bewoner wist al voor dat de brandweer er was het brandende huis te verlaten.

Aan het begin werd meteen besloten de 2e tankautopspuit naar de achterkant van de woning te laten rijden. De wagen reed naar de erg smalle Groenestraat, maar daar kreeg de brandweerwagen een aanrijding waardoor beide wagens beschadigd raakte en de brandweer een brandstofspoor achter zich liet. Nadat de brand geblust was heeft de brandweer de Groenestraat ook nog gereinigd. De brandweerwagen is ter plaatse gerepareerd.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie