3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Zwolseweg IJsselmuiden

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Zwolseweg IJsselmuiden
Woensdag 09 september 2015
Tijd: 02:42

0 reacties    4694x

IJSSELMUIDEN - Een jonge bestuurder is in de nacht van dinsdag op woensdag zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Zwolseweg bij IJsselmuiden.

De bestuurder kwam vermoedelijk uit de richting van Kampen-Zuid en reed over de brug richting 's-Heerenbroek. Ter hoogte van de kruising met de Mr. J.L.M. Niersallee met de Zwolseweg is de bestuurder de macht over het stuur kwijtgeraakt. Hij kwam met zijn wielen in de middenberm terecht en corrigeerde door naar rechts te sturen. Dit ging vermoedelijk met zo'n hoge snelheid, dat de auto is gaan tollen. De auto reed een lantaarnpaal omver en botste tegen een boom aan.

Buurtbewoners hoorde een harde klap en zijn buiten gaan kijken. Daar troffen ze een bestuurder aan buiten de auto die zwaargewond was. De hulpdiensten - waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam - werden gealarmeerd. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder direct per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, zijn verwondingen zouden vrij ernstig zijn. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Het zwaar beschadigde voertuig is door Wolves Berging afgesleept. De schade aan de lantaarnpaal zal later vandaag worden hersteld.

Snelheid
Volgens de buurtbewoners wordt er vooral 's nachts soms zeer hard gereden op het stuk vanaf de Molenbrug tot aan 's-Heerenbroek. Vooral de auto's die vanaf de Molenbrug komen, zouden soms hele hoge snelheden halen. Gezien de enorm lange remsporen van deze auto, zal snelheid hier ook een rol gespeeld hebben. Zou de gemeente / provincie maatregelen moeten nemen om de snelheid uit deze bocht te halen? Wat vind jij? Plaats een reactie onder dit artikel of reageer op onze Facebook pagina.



Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie