3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Eenzijdig ongeval Zeegravensingel - Veilingweg IJsselmuiden

Eenzijdig ongeval Zeegravensingel - Veilingweg IJsselmuiden
Donderdag 24 december 2015
Tijd: 08:57

2 reacties    3491x

IJSSELMUIDEN - Een bermblok heeft donderdagochtend gezorgd voor een eenzijdig ongeval op de kruising Veilingweg - Zeegravensingel in IJsselmuiden.

Een automobilist komende uit de richting van de Koekoekspolder is ter hoogte van de kruising in de berm terecht gekomen. In de berm lag een betonnen bermblok, waardoor de auto gelanceerd werd en even verderop op zijn zij terecht kwam. De brandweer heeft de bestuurster uit het voertuig geholpen, waarna ze kon worden meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.



Reacties (2)

Anoniem 24-12-2015
Tja, we kunnen het over snelheid hebben maar dan wordt reactie geweigerd ...

Feit is dat die bermblokken hun werk doen !!

Gemeente Kampen: neem uw verantwoordelijkheid. Doe serieus iets aan deze racebaan (zie ook 15 december, 300 mtr de andere kant op)

Of moeten er eerst slachtoffers vallen?? Als we weer 2 weken verder zijn, zijn de scholen weer begonnen ... ik moet er even niet aan denken ...

Ja 24-12-2015
Ik heb uit betrouwbare bron vernomen ;) dat deze "oudere" (dus ik denk geen zeer hoge snelheden) mevrouw onder het rijden haar ramen aan het ontwasemen was en daardoor geen zicht had op wat er komen ging.


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie