3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Oud en Nieuw in en rond Kampen: deel jouw foto!

Oud en Nieuw in en rond Kampen: deel jouw foto!
Maandag 28 december 2015
Tijd: 12:20

Auteur: Jonathan
1 reactie    2539x

GEMEENTE KAMPEN - Met het einde van 2015 in zicht is het weer tijd voor vuurwerk, gezelligheid, vuurtjes en nog veel meer! Ga jij iets leuks doen? Zie jij iets leuks? Of misschien zie je wel iets branden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tradities
In de gemeente Kampen is het altijd een drukte van belang op oudjaarsdag op de straten. De hele buurt loopt uit om samen te komen kijken bij de melkbussen, of om het zelf even te proberen. Ook zijn her en der verschillende vuurtjes (Let op: dit mag alleen op aangewezen locaties). Kortom, een gezellige dag!

Zie jij iets leuks? Ben jij getuige van een brand(je)? Wil je iets delen? Stuur je Oud & Nieuw foto's naar ons speciale e-mailadres oudennieuw@112kampen.nl en misschien zie je jouw foto's terug op onze site! Grote bestanden kan je verzenden met WeTransfer.

Toegestaan
Vanaf zondagavond 27 december is het in Brunnepe toegestaan om tussen bepaalde tijden en onder bepaalde voorwaarden melkbus te schieten. Op 31 december is het vanaf 10 uur toegestaan om melkbus te schieten en vanaf 18.00 uur mag je ook legaal vuurwerk afsteken. Tot 1 januari 2016 02.00 uur mag je vuurwerk afsteken en je melkbus laten knallen. Vuur mag alleen in een vuurkorf en/of oliedrum (van te voren goedgekeurd door de gemeente!) of in 1 van de 3 containers verspreid door de gemeente. Meer info hier.



Reactie (1)

Egging 31-12-2015
Schandalig dat politie uniform gebruikt bij melkbus schieten(jas aan melk bus)
Wie betaald dat ,natuurlijk de gewone burgers.
Burgemeester doet ook mee ,schandalig ,is dat de wet handhaven


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie