3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval N50 Kamperveen

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval N50 Kamperveen
Vrijdag 15 januari 2016
Tijd: 23:43

Auteur: Stefan
0 reacties    3878x

KAMPERVEEN - Een bestuurder van een personenauto is vrijdagavond door de politie aangehouden na een eenzijdig ongeval op de N50 bij Kamperveen. Op het stuk tussen Kampen-Zuid en verzorgingsplaats Zalkerbroek raakte de bestuurder in een flauwe bocht van de weg en kwam in de berm terecht. Hij is daar nog ongeveer 100 meter doorgereden, voordat hij tot stilstand kwam. De politie heeft een blaastest afgenomen bij de bestuurder en daaruit bleek dat de bestuurder mogelijk te veel gedronken heeft. Hij is aangehouden en moest mee naar het politiebureau voor een tweede blaastest.

Bergingsbedrijf Vika is ter plaatse geweest en heeft de auto geborgen. De auto leek redelijk ongeschonden van het ongeval af te zijn gekomen, maar zat wel vol met modder omdat de berm vrij zacht is. Het verkeer op de N50 ondervond weinig hinder.



Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie