3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Gewonde eend vast op onbewoond eiland Kampen

Gewonde eend vast op onbewoond eiland Kampen
Vrijdag 22 januari 2016
Tijd: 16:56

Auteur: Stefan
0 reacties    5213x

KAMPEN - Op een klein onbewoond eilandje in het park langs de Oranjesingel in Kampen zat vrijdag een gewonde eend vast. De toegesnelde dierenambulance heeft de hulp ingeschakeld van de brandweer om het gewonde beest te kunnen redden.

De brandweer heeft met behulp van een ladder toegang gekregen tot het onbewoonde eilandje, waarna ze het gewonde beest wouden helpen. Het beestje was het er hoogstwaarschijnlijk niet mee eens, waarna deze wegvloog naar het vaste land. Daar kon het beest alsnog gevangen worden door een aantal kinderen, waarna deze werd overgedragen aan de dierenambulance. Het beest was gewond vanwege een aanrijding. Hierop kon de brandweer weer retour kazerne.



Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie