3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Auto over de kop Zwolseweg 's-Heerenbroek

Auto over de kop Zwolseweg 's-Heerenbroek
Dinsdag 23 februari 2016
Tijd: 20:32

Auteur: Stefan
0 reacties    5130x

'S-HEERENBROEK - Op de Zwolseweg tussen 's-Heerenbroek en IJsselmuiden is dinsdagmiddag een auto over de kop geslagen. Door nog onbekende oorzaak kwamen een rode personenauto en een zwarte personenauto met elkaar in botsing.

De zwarte personenauto is door de aanrijding zijdelings over de kop geslagen. Een persoon is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht, het is niet bekend welk letsel deze persoon aan het ongeval overhield. De andere bestuurder van de rode auto bleef ongedeerd. Vanwege sporenonderzoek is de Zwolseweg richting IJsselmuiden enige tijd afgesloten geweest.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie