3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Grote brand verwoest woning in centrum van Kampen

Grote brand verwoest woning in centrum van Kampen
Woensdag 24 februari 2016
Tijd: 15:13

0 reacties    8860x

KAMPEN - Voor de tweede keer in zeer korte tijd werd Kampen opgeschrikt door een grote brand in de gemeente. Woensdagmiddag brak er brand uit in een woning aan de Vloeddijk, in het centrum van Kampen. De brand sloeg snel om zich heen en al snel stond de hele bovenverdieping in lichterlaaie.

De gealarmeerde brandweer heeft nog geprobeerd de brand met een binnenaanval te blussen, maar moest zich terugtrekken vanwege de grootte van de brand. Inmiddels had de centralist de brand opgeschaald naar Grote Brand, waardoor de brandweer assistentie van extra voertuigen uit IJsselmuiden en Elburg kreeg. Door de forse rookontwikkeling, die over het centrum van de stad trok, kwam er veel publiek op de brand af.

Ondanks de inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat van het monumentale pand de gehele bovenverdieping en de zolder zijn afgebrand. Aangrenzende panden hebben rook en waterschade. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie