3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Dodelijk bedrijfsongeval Industrieweg Kampen

Dodelijk bedrijfsongeval Industrieweg Kampen
Donderdag 17 maart 2016
Tijd: 18:05

Auteur: Stefan
1 reactie    10226x

KAMPEN - Bij een ongeval in een bedrijf aan de Industrieweg in Kampen is donderdagmiddag een 29-jarige man uit Kampen om het leven gekomen. Het ongeval deed zich omstreeks tien over half vier voor in een van de hallen van het bedrijf. Wat er exact in het bedrijf is gebeurd, is (nog) niet bekend, maar wel was duidelijk dat medewerkers van het bedrijf het slachtoffer vrij snel naar buiten hebben gebracht, alwaar het slachtoffer werd gereanimeerd.

De traumahelikopter uit Amsterdam werd naast de brandweer, ambulance en politie ook gealarmeerd. Het slachtoffer overleed echter vrij snel aan zijn verwondingen, waarna de helikopter geannuleerd werd. Medewerkers van het bedrijf zijn naar huis gestuurd na het ongeval. De inspectie SWZ (voorheen arbeidsinspectie) gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.



Reactie (1)

Brunneper 18-03-2016
Een ongeluk kan overal en iedereen gebeuren, daarom is het een ongeluk :( Hierbij wil ik zijn familie, vrienden, kennissen en iedereen die van hem hield heel veel sterkte wensen met dit verlies. Ook wil ik mijn respect uitspreken voor de mensen die ter plaatse zijn geweest om hulp te verlenen. Van het bedrijf zelf, politie, brandweer, GGD enz., professioneel of vrijwillig. Juist op momenten zoals dit, waar het resultaat niet is wat je steeds hoopt en verwacht, verdient jullie inzet RESPECT! Ook jullie heel veel sterkte toegewenst!


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie