3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Grootschalige oefening hulpdiensten binnenstad Kampen

Grootschalige oefening hulpdiensten binnenstad Kampen
Zaterdag 19 maart 2016
Tijd: 16:29

Auteur: Jonathan
0 reacties    2388x

KAMPEN - Hulpdiensten hielden zaterdagmorgen een grootschalige oefening in de binnenstad van Kampen. De zogenaamde 'ketenoefening' werd gehouden in en rond het terrein van de Mgr. Zwijsenschool door de brandweer, politie en ambulance.

De oefening was zo opgezet dat, mede door het grote aantal (lotus) slachtoffers en figuranten, het echt leek op een werkelijke noodsituatie. In n van de lokalen van de school was een "brand" uitgebroken, op dat moment was er net een renie gaande in de school waardoor er veel leerlingen bleven slapen. De paniek was groot toen de "brand" uitbrak. De grootschalige oefening had als doel de samenwerking tussen de hulpdiensten goed te laten verlopen.

Tijdens de oefening was het team Risicobeheersing van de Brandweer IJsselland aanwezig op het Van Heutszplein om vragen te beantwoorden van voorbijgangers.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie