3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Auto te water langs de N50 bij Kampen

Auto te water langs de N50 bij Kampen
Zaterdag 02 april 2016
Tijd: 08:11

Auteur: Stefan
0 reacties    5171x

Een automobilist is zaterdagochtend vroeg met zijn auto te water geraakt langs de N50 bij Kampen. Door nog onbekende oorzaak is de auto van de weg geraakt. De auto kwam op de kop in de berm terecht en klapte vervolgens het water in. De bestuurder van de auto is na het eenzijdige ongeval er vandoor gegaan.

Een voorbijganger zag de auto vervolgens en heeft de hulpdiensten gewaarschuwd. De brandweer ging met oppervlakteredders en duikers het water in, op zoek naar de bestuurder of andere inzittenden. Die zijn niet meer aangetroffen. De bestuurder zou zich later hebben gemeld bij het politiebureau in Kampen. Daar is gelijk een blaastest afgenomen bij de man, maar daar zou zijn uit gebleken dat de man net onder het limiet zat van de toegestane hoeveelheid alcohol.

Omdat de auto ver van de weg af lag, duurde het even voordat de auto uit het water kon worden gehaald. Bergingsbedrijf Wolves heeft de auto uiteindelijk uit het water gehaald. Het dak van de auto liep flink wat schade op door de klap bij het over de kop slaan. Of de bestuurder nog een proces verbaal krijgt voor het verlaten van een plaats ongeval is nog onduidelijk, maar vast staat wel dat de schade voor het waterschap waarschijnlijk duizenden euro's zal zijn.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie