3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Dodelijk ongeval op de N50 bij Kampen

Dodelijk ongeval op de N50 bij Kampen
Woensdag 13 april 2016
Tijd: 10:53

0 reacties    13324x

KAMPEN - Een personenauto en een tankwagen zijn vanmorgen op de N50 ter hoogte van de Flevoweg met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de personenauto is hierbij om het leven gekomen. De tankwagen kwam beneden aan het talud tot stilstand.

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar al snel bleek dat er voor de bestuurder in de Volvo niks meer te doen was. De materiŽle schade was enorm, de betrokken vrachtwagen is in de berm een stuk lager terecht gekomen.

In de morgen en in de middag staat op dit gedeelte van de weg vaak een file vanwege invoegend verkeer vanaf de Flevoweg. Of dit ook de oorzaak is geweest van het ongeval, is niet bekend.

De N50 is in beide richtingen ter hoogte van het viaduct over de Flevoweg afgesloten. Omrijden kan via de op- en afrit. De weg is nog zeker tot de middag dicht.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie