3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Grote zoekactie na vermissing heeft succes

Grote zoekactie na vermissing heeft succes
Zondag 24 april 2016
Tijd: 13:26

Auteur: Jonathan
1 reactie    8155x

KAMPEN/DRONTEN - Zondagmorgen heeft de politie een zoekactie gestart in verband met de vermissing van een 45-jarige man uit Kampen. Hierbij is, behalve de hulp van de politieheli, ook de hulp ingeschakeld van Burgernet. De man is uiteindelijk levend aangetroffen in het Revebos in Dronten.

De Kampenaar verdween gisteravond vanuit zijn huis op een fiets richting Dronten, maar is daar nooit aangekomen. Hierop heeft de politie direct een zoekactie gestart, die zich al snel op het gebied rond de Roggebotsluis concentreerde. Met behulp van de politieheli, politie op de fiets en politiehonden werd het bos uitgekamd.

Hierop werd al snel de fiets van meneer aangetroffen. Niet veel later werd met behulp van de heli de man levend aangetroffen. De man, welke in verwarde toestand verkeerde, werd met behulp van Staatsbosbeheer en de politie uit het bos gehaald en is in de ambulance nagekeken.Reactie (1)

Testreactie. Niet goedkeuren 28-04-2016
Deze reactie moet nog goedgekeurd worden.


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie