3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Keukenbrand Kulturhus snel onder controle

Keukenbrand Kulturhus snel onder controle
Maandag 02 mei 2016
Tijd: 17:06

0 reacties    3665x

IJSSELMUIDEN - De brandweer van IJsselmuiden werd vanmiddag gealarmeerd voor een woningbrand in Het Kulturhus in IJsselmuiden. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een keukenbrand op een van de bovenste verdiepingen.

Hierdoor was de brand voor de brandweer lastig te bereiken. De brand zat met name in de afzuiginstallatie van de keuken. Met behulp van een touw werden alle materialen over de balustrade naar boven gehesen. De brand was hierna snel onder controle waarna de brandweer kon inpakken.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie