3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Meerdere gewonden bij ongeval op de N50

Meerdere gewonden bij ongeval op de N50
Vrijdag 06 mei 2016
Tijd: 12:57

Auteur: Jonathan
0 reacties    6671x

KAMPEN - Op de N50 tussen Kampen en Ens heeft vrijdag aan het eind van de morgen een ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn vier gewonden gevallen. De ernst van de verwondingen zijn op dit moment nog niet bekend.

Op het stuk weg tussen de afrit Kampen en de eilandbrug zijn vier auto's met elkaar in aanrijding gekomen. Hierbij zijn de achterste twee auto's ernstig beschadigd geraakt. In één auto zaten meerdere inzittenden, die met behulp van de hulpdiensten uit het voertuig zijn begeleid. Er zijn vier gewonden naar het ziekenhuis overgebracht met onbekende verwondingen. De N50 is nog tot zeker half twee vanmiddag dicht tussen Kampen en Ens in beide richtingen. Verkeer in de richting van Emmeloord kan omrijden door de borden U39 te volgen. Richting Zwolle zijn de borden U40 te volgen.

Politie heeft onderzoek gedaan naar het toedracht van het ongeval.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie