3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Tractor uitgebrand bij boerderij aan De Belten bij Zalk

Tractor uitgebrand bij boerderij aan De Belten bij Zalk
Woensdag 11 mei 2016
Tijd: 05:04

Auteur: Stefan
3 reacties    3508x

ZALK - Bij een boerderij aan De Belten bij Zalk is in de nacht van dinsdag op woensdag een tractor volledig uitgebrand. De brandweer van Wezep werd om zeven over drie 's nachts gealarmeerd voor de brand. Bewoners van de boerderij werden wakker van een harde knal en merkten toen dat er brand was, waarna ze de brandweer hebben gebeld. Bij aankomst trof de brandweer de tractor brandend aan, dichtbij een stal. Door de forse vlammen die bij de brand vrijkwamen, stonden een aantal onderdelen van de zijkant van de stal ook al in brand, zoals een buitenlamp.

Door snel ingrijpen van de brandweer kon worden voorkomen dat de brand zich verder kon ontwikkelen. Met behulp van een andere tractor is de combinatie van tractor en aanhanger naar achteren getrokken, zodat de stal met koeien geen gevaar meer liep. Hoe de brand is ontstaan is op dit moment nog niet bekend. Naast de geparkeerde tractor stond ook nog een elektrische fiets, deze is door de brand ook in de as gelegd. Een nabij geparkeerde kleinere tractor liep ook schade op aan de voorkant. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.Reacties (3)

A. de Jong 11-05-2016
Het is natuurlijk zonde van de trekker, maar ik ben altijd nieuwsgierig wat de oorzaak van de brand is geweest dat hoor je meestal niet, maar je kan er toch wel weer van leren vind ik, Gr. A. de Jong

D. olieman. 14-07-2016
bij ons is het gebeurt

thijs 15-07-2016
het was wel schrikken toen ik van de knal wakker werd want het is ook bij mij thuis gebeurt


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie