3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Grote ravage door ongeval op de N50 bij Kampen

Grote ravage door ongeval op de N50 bij Kampen
Vrijdag 13 mei 2016
Tijd: 17:24

Auteur: Stefan
0 reacties    9873x

KAMPEN - De N50 bij Kampen is vrijdagmiddag afgesloten geweest na een ongeval waarbij vijf auto's en een vrachtwagen betrokken raakten. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over twee op de rijstrook richting Emmeloord. Door een ongeval op de Eilandbrug een uur ervoor stond er file op de N50 richting Emmeloord. Vermoedelijk hebben een of meerdere automobilisten de file over het hoofd gezien en zijn er vol op ingereden. Voor zover bekend zijn er geen (ernstig) gewonden gevallen bij het ongeval.

In totaal raakten vijf auto's beschadigd en een vrachtwagen had de voorkant in elkaar zitten. Enkele personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. De N50 was ter hoogte van afslag Kampen afgesloten. Het verkeer moest over de op- en afritten en dit zorgde voor flinke vertraging. Verkeersregelaars hebben het verkeer op de kruispunten met de Flevoweg geregeld. Bergingsbedrijf Wolves heeft vier van de vijf auto's geborgen, bergingsbedrijf Stouwdam heeft de vrachtwagen geborgen. Een ZOAB-cleaner is ter plaatse gekomen om de weg te reinigen.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie