3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Keukenbrand Noordweg Kampen snel geblust

Keukenbrand Noordweg Kampen snel geblust
Zaterdag 21 mei 2016
Tijd: 00:56

0 reacties    3263x

KAMPEN - Brunnepe werd vrijdag op zaterdagnacht opgeschrikt door veel sirenes. De reden hiervan was een woningbrand aan de Noordweg in Kampen. In een keuken bleek brand te woedden.

De bewoners waren op het moment van aankomst van de politie al uit de woning en de brand was op dat moment ook al grotendeels geblust. De politie, die als eerste ter plaatse was, heeft met behulp van een brandblusser nog wat smeulende delen uitgemaakt. De brandweer is ter plaatse gekomen om de woning te controleren en te ventileren.

Bij de brand zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie