3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Snelkraak bij Albert Heijn Meeuwenweg Kampen

Snelkraak bij Albert Heijn Meeuwenweg Kampen
Maandag 23 mei 2016
Tijd: 15:37

Auteur: Stefan
0 reacties    6382x

KAMPEN - De politie is op zoek naar de twee daders van een snelkraak bij de Albert Heijn aan de Meeuwenweg in Kampen. De snelkraak werd in de nacht van zondag op maandag gepleegd rond half vier. De daders hebben de deur bij een zijingang vernield om binnen te kunnen komen. Vervolgens hebben ze geprobeerd om de kast met sigaretten open te breken, maar gezien de stille getuigen in de vorm van de sporen lijkt het er op dat het de daders niet is gelukt om bij de sigaretten te komen.

Diverse eenheden van de politie hebben gezocht naar de daders. Helaas wisten ze te ontkomen. Ze zijn vanaf de Meeuwenweg gevlucht in de richting van het centrum. Ze droegen beide donkere kleding. De politie zoekt getuigen die iets hebben gehoord of gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie