3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Opnieuw een snelkraak in Kampen

Opnieuw een snelkraak in Kampen
Dinsdag 24 mei 2016
Tijd: 11:43

Auteur: Stefan
3 reacties    7233x

KAMPEN - Opnieuw is er een snelkraak gepleegd in Kampen. In de nacht van maandag op dinsdag werd rond tien voor drie een snelkraak gepleegd bij de Primera aan de Dokter Damstraat in Kampen. Ook bij deze snelkraak waren weer twee daders die haarscherp zijn vastgelegd op de beveiligingscamera's. Net als bij de kraak bij de Albert Heijn in de nacht van zondag op maandag, waren de daders opnieuw op jacht naar sigaretten. Door beveiligingsmaatregelen die genomen zijn in de Primera winkel werd het de daders onmogelijk gemaakt om sigaretten buit te maken.

De politie is wederom een buurtonderzoek gestart. Ook is er sporenonderzoek geweest. De daders hebben drie pogingen gedaan om de ruit kapot te krijgen. Pas bij het derde gat in de ruit wisten de daders naar binnen te komen. Glaszetters hebben dinsdagochtend een tijdelijke ruit voor de kapotte ruit geplaatst.

Een video volgt zo spoedig mogelijk...Reacties (3)

annie 24-05-2016
Zet die foto" s van de daders toch openbaar,of moet de gemeenschap eerst weer op een volgende poging wachten?Iemand die zoiets doet vraagt er toch gewoon om?

Jessey 24-05-2016
Waarschijnlijk doen ze dit niet om het feit dat er strafvermindering aan hangt ivm privacy schending

Kevin 24-05-2016
Strafvermindering ivm privacy schending? Dat is bullshit.
T recht op privacy hebben ze al opgegeven bij de 1e poging


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie