3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

N50 korte tijd dicht door ongeval bij Kampen-Zuid

N50 korte tijd dicht door ongeval bij Kampen-Zuid
Woensdag 01 juni 2016
Tijd: 09:56

Auteur: Stefan
0 reacties    6390x

KAMPEN - De N50 bij Kampen-Zuid is woensdagochtend korte tijd afgesloten geweest vanwege een ongeval op de rijbaan richting Emmeloord. Een vrachtwagen en een personenauto kwamen rond kwart over acht met elkaar in botsing, waarbij de personenauto tegen de vangrail belandde. Een persoon zou volgens de politie gewond zijn geraakt.

Verkeer komende uit de richting van Zwolle moest bij Kampen-Zuid de afslag af. Het verkeer moest via de Europa-Allee richting de volgende toerit van de N50 bij de Flevoweg. Dit zorgde voor een verkeersinfarct in Kampen. Bergingbedrijf Wolves heeft de personenauto geborgen, de vrachtwagen kon op eigen kracht verder. Rond negen uur is de weg weer vrijgegeven.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie