3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Auto in sloot na kettingbotsing Flevoweg Kampen

Auto in sloot na kettingbotsing Flevoweg Kampen
Vrijdag 10 juni 2016
Tijd: 19:50

Auteur: Stefan
0 reacties    4971x

KAMPEN - Op de Flevoweg tussen Kampen en Dronten is vrijdagmiddag een auto in de sloot terecht gekomen bij een kettingbotsing met meerdere voertuigen. Het ongeval gebeurde omstreeks half zes. In de rijrichting van Kampen botsten tenminste vier auto's op elkaar, waarbij een auto in de sloot naast de weg terecht kwam. Voor zover bekend raakte slechts een iemand lichtgewond.

Door het ongeval was de Flevoweg tussen Kampen en Dronten enige tijd afgesloten voor het verkeer. Hierdoor ontstonden er lange files in beide richtingen. Na een half uur kon een rijstrook weer vrijgegeven worden, zodat het verkeer om en om langs het ongeval kon. Bergingsbedrijf Wolves heeft de betrokken auto's geborgen. De brandweer van Kampen hoefde niemand uit de voertuigen te knippen.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie