3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Shovel uitgebrand in weiland langs de Leidijk bij Kamperveen

Shovel uitgebrand in weiland langs de Leidijk bij Kamperveen
Zaterdag 11 juni 2016
Tijd: 22:51

Auteur: Stefan
0 reacties    3822x

KAMPERVEEN - Een shovel is zaterdagavond uitgebrand in een weiland langs de Leidijk bij Kamperveen. De brandweer van Kampen kreeg rond vijf over half tien de melding binnen van een brand langs de Naaldeweg. De brand bleek uiteindelijk te woeden in een weiland op zo'n 200 meter vanaf de Leidijk. De brandweer is via een boerenerf het weiland ingereden, waarna ze de shovel konden blussen.

Vermoedelijk heeft de shovel al enige tijd in brand gestaan, alvorens de melding binnen was gekomen bij de meldkamer, want de rookwolken waren al tot zo ver het oog kon reiken te zien. De shovel is door de brand volledig verwoest. Er is niemand gewond geraakt. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie