3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Rijwielhandel Mulder IJsselmuiden afgebrand

Rijwielhandel Mulder IJsselmuiden afgebrand
Woensdag 22 juni 2016
Tijd: 20:09

0 reacties    13867x

IJSSELMUIDEN - Woensdagavond 22 juni is er brand uitgebroken bij Rijwielhandel Mulder in IJsselmuiden. Hierbij is het pand volledig uitgebrand. Bij het binnenkomen van de eerste telefoontjes bij de meldkamer werd al snel duidelijk dat de brand in een vergevorderd stadium was, waardoor er al snel werd opgeschaald naar zeer grote brand.

Het vuur greep snel om zich heen en de brandweer was machteloos tegen de vlammenzee. Er is ingezet op het behoud van de omliggende panden, de schade is hierbij beperkt tot roet-, water- en glasschade. Vanwege de brand heeft een aantal omwonenden de nacht elders moeten doorbrengen.

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen en is geen asbest vrijgekomen. Vanwege de flinke rookontwikkeling is er veel roet in de omgeving neergekomen. Deze vormen geen gevaar en kunnen bij aantreffen worden opgeruimd.
De gemeente is woensdagavond begonnen met het opruimen en schoonmaken van de omliggende straten.

De oorzaak van de brand is onbekend. Voor meldingen of vragen kan je contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Kampen op telefoonnummer 14 038.

Update 23 juni 12:00: Informatie uit persbericht Gemeente Kampen toegevoegd.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie