3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Politie zoekt getuigen van poging moord/doodslag

Politie persbericht
Zondag 26 juni 2016
Tijd: 13:20

Auteur: Politie persbericht
0 reacties    10161x

KAMPEN - Politie onderzoekt toedracht verkeersongeval waarbij onenigheid tussen de bestuurders ontstond.

Op vrijdag 24 juni 2016 omstreeks 15.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een conflict in het verkeer op de Rolklaver in Kampen. De gealarmeerde agenten werden aangesproken door een 23-jarige scooterrijder en een 42-jarige automobilist (beiden uit Kampen).

De 23-jarige man deed aangifte van poging zware mishandeling en/of poging doodslag. Volgens hem heeft de 42-jarige automobilist hem opzettelijk aangereden. De agenten zagen dat de scooter behoorlijk beschadigd was. Deze zat vast onder de auto die was bestuurd door de 42-jarige man. De auto was tegen de achterzijde van de scooter gereden. De politie heeft de automobilist aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Zwolle. Hij is in verzekering gesteld en wordt vandaag nader gehoord. De 23-jarig scooterrijder is ter plaatse onderzocht door de broeders van de ambulance maar hoefde niet voor nader onderzoek mee naar het ziekenhuis.

Getuige geweest?
De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en het conflict en vraagt getuigen zich te melden. Specifiek overige bestuurders en aanwezige die, tijdens het incident, aan de Rolklaver in Kampen bevonden. Zij kunnen contact opnemen via 0900 8844, digitaal tipformulier invullen of anoniem bellen met Bel Misdaad anoniem: 0800 7000.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie