3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Grote brand in bedrijf Genemuiden snel onder controle

Grote brand in bedrijf  Genemuiden snel onder controle
Maandag 27 juni 2016
Tijd: 12:59

0 reacties    4289x

KAMPEN / GENEMUIDEN De brandweer van Kampen werd omstreeks half twaalf gealarmeerd om met de hoogwerker uit te rukken voor een brand in een bedrijvenpand aan de Klaas Fuitestraat in Genemuiden.

In het bedrijf waar matten worden gefabriceerd heeft een machine vlam gevat. Het vuur is via de afzuiginstallatie naar het dak gegaan en heeft een deel het dakleer aangestraald. Hierdoor ontstond er een flinke rookontwikkeling die in de omgeving goed te zien was.

Door het snelle ingrijpen van de brandweer en de activatie van de sprinklerinstallatie is de schade beperkt gebleven. De hoogwerker is ter plaatste geweest om het dak te inspecteren.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie