3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Gaslekkage Zwolseweg loopt met een sisser af

Gaslekkage Zwolseweg loopt met een sisser af
Donderdag 07 juli 2016
Tijd: 15:06

0 reacties    2075x

's-Heerenbroek - De brandweer van Kampen en IJsselmuiden werden vanmiddag omstreeks twee uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Zwolseweg in 's-Heerenbroek.

Door het boren van palen is de gasleiding doorboord en ontstond er een gaslekkage. De brandweer heeft diverse metingen verricht maar constateerde snel dat er geen direct gevaar was voor de omgeving. Nutsbedrijf Enexis heeft de gasleiding afgesloten en de brandweer kon daarna weer terug naar de kazerne.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie