3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Snorfietser gewond bij ongeval Kamperstraatweg De Zande

Snorfietser gewond bij ongeval Kamperstraatweg De Zande
Zondag 17 juli 2016
Tijd: 19:58

Auteur: Stefan
0 reacties    2996x

DE ZANDE - Op de kruising van de Jules van Hasseltweg met de Kamperstraatweg bij De Zande is zondagmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks drie uur. De bestuurster van een snorfiets wilde de Kamperstraatweg oversteken, maar verleende daarbij geen voorrang aan een personenauto die richting Kampen reed. De automobilist en de snorfietser kwamen met elkaar in botsing.

De vrouw raakte gewond en is volgens buurtbewoners met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Haar letsel is niet bekend, maar gezien de forse schade aan de voorruit van de auto en een flinke plas bloed op het wegdek heeft de snorfietsster (waarbij het dragen van een helm niet verplicht is) mogelijk flinke verwondingen hebben.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Hiervoor was een rijstrook van de Kamperstraatweg afgesloten. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto te bergen.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie