3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Motorrijder van de weg Naaldeweg Noordeinde - Kamperveen

Motorrijder van de weg Naaldeweg Noordeinde - Kamperveen
Zondag 17 juli 2016
Tijd: 20:14

Auteur: Stefan
0 reacties    3677x

NOORDEINDE GLD / KAMPERVEEN - Een motorrijder is zondagmiddag rond tien over half vijf gewond geraakt toen hij op de Naaldeweg tussen Noordeinde en Kampen uit de bocht vloog en met zijn motor in een sloot terecht kwam. Het ongeval gebeurde vlak voor de kruising met de Kleine Woldweg.

Andere motorrijders en buurtbewoners hebben eerste hulp verleend, totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Het ambulancepersoneel heeft de motorrijder met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Zwolle. De motor kwam na de val in een sloot te liggen en is vermoedelijk total loss geraakt door het ongeval.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie