3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Twee gewonden bij ongeval Zalkerdijk De Zande - Zalk

Twee gewonden bij ongeval Zalkerdijk De Zande - Zalk
Woensdag 20 juli 2016
Tijd: 20:40

Auteur: Stefan
1 reactie    4186x

DE ZANDE - Op de Zalkerdijk tussen De Zande en Zalk is woensdagmiddag een aanrijding geweest tussen twee personenauto's. Vlakbij De Zande botste een personenauto frontaal op zijn tegenligger. Een van de twee personenauto's raakte van de dijk en kwam naast een hooibaal tot stilstand. In de auto zaten twee personen, waarvan er een slecht ter been was en niet zelfstandig uit de auto kon komen. Beide inzittenden van deze auto zijn door ambulancepersoneel uit de auto gehaald en uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend welk letsel deze personen hebben opgelopen. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd.

Vanwege het ongeval was de Zalkerdijk enige tijd afgesloten voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Bergingsbedrijf Stouwdam en Wolves zijn ter plaatse gekomen om de twee voertuigen af te slepen.Reactie (1)

thijs 28-07-2016
Deze reactie moet nog goedgekeurd worden.


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie