3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Brandweer IJsselmuiden assisteert bij gekantelde boot

Brandweer IJsselmuiden assisteert bij gekantelde boot
Zaterdag 23 juli 2016
Tijd: 21:56

1 reactie    3846x

IJSSELMUIDEN - De brandweer van IJsselmuiden werd zaterdagavond gealarmeerd en verzocht om te gaan naar W.V.S. "t Koggeschip in IJsselmuiden. Daar bleek een boot gekanteld op de helling te liggen.

Het bootje wat op het Ganzendiep aan het varen was wilde aanmeren maar is op de keien gevaren. Deze hebben een gat in de boot gemaakt en hierdoor liep deze vol water en lekte brandstof. De boot is uiteindelijk op de trailerhelling terecht gekomen. De brandweer heeft het gat gedicht. Het waterschap gaat beslissen wat er met het bootje moet gebeuren.Reactie (1)

Kees 23-07-2016
Deze reactie moet nog goedgekeurd worden.


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie