3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Brandweer bevrijdt man uit lift

Brandweer bevrijdt man uit lift
Maandag 25 juli 2016
Tijd: 00:19

0 reacties    3864x

IJSSELMUIDEN De brandweer van IJsselmuiden heeft zondagavond iets na halftien een man uit de lift bevrijd in het seniorencomplex Havenoord in Kampen.

De lift kwam vast te zitten tussen de begane grond en de 1e verdieping. De man heeft via de alarmknop in de lift alarm geslagen en het liftinstituut heeft de brandweer gealarmeerd. De brandweer kon de deuren openen en heeft de man onder de arm genomen en uit de lift getild. De man kon via de trap verder. Een liftmonteur komt ter plaatse om de lift te repareren.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie