3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Getuige gezocht die sprak met vermiste Erik van Lagen

Politie persbericht
Dinsdag 26 juli 2016
Tijd: 15:21

Auteur: Politie persbericht
0 reacties    24076x

KAMPEN - De politie is op zoek naar een mogelijke getuige rond de vermissing van Erik van Lagen uit Kampen. Vorige week donderdagochtend 21 juli werd de vermiste man gezien met een andere man op de parkeerplaats bij een flat aan de Scheerling in Kampen.

De politie wil graag in contact komen met deze man. Bent of kent u deze man? Of hebt u andere informatie rond de vermissing van Erik van Lagen? Bel dan de politie via 0900-8844 of tip via politie.nl. Meer informatie over deze zaak vindt u hier.

LET OP: De laatste periode hebben wij van 112Kampen (onafhankelijke nieuwswebsite, wij zijn niet van de politie) diverse tips gekregen via reacties en mailtjes. Wij willen iedereen met klem adviseren om tips direct bij de politie te melden via 0900-8844 of bij spoed (aantreffen van, of redelijk vermoeden van aantreffen) 112 te bellen.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie