3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Wateroverlast in Kampen en IJsselmuiden na hevige wolkbreuk

Wateroverlast in Kampen en IJsselmuiden na hevige wolkbreuk
Donderdag 28 juli 2016
Tijd: 19:45

0 reacties    4893x

KAMPEN/IJSSELMUIDEN – De brandweer van Kampen en IJsselmuiden hebben vanmiddag hun handen vol gehad aan de wateroverlast meldingen in de gemeente.

Door de korte maar hevige regen zijn diverse straten in Kampen en IJsselmuiden onder gelopen. Omdat het riool het grote aanbod van water niet aankon liepen de straten vol. In diverse woningen heeft dat gezorgd voor overlast. Denk aan het overstromen van de toiletten tot het vol lopen van kelders en woningen.

In IJsselmuiden is de brandweer druk bezig geweest met het leegpompen van de kelderboxen en de liftschacht van een appartementencomplex aan de Spoorkade.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie