3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Lichaam vermiste man aangetroffen in stadspark Kampen

Lichaam vermiste man aangetroffen in stadspark Kampen
Zaterdag 30 juli 2016
Tijd: 21:51

1 reactie    29136x

KAMPEN - De politie heeft zaterdagavond onderzoek gedaan naar aanleiding van de vondst van een lichaam in het stadspark van Kampen. Een voorbijganger trof aan het begin van de avond het lichaam van een overleden man aan in een rietkraag langs de Broederbroeksweg. De politie heeft naar aanleiding van die melding het park afgezet met linten en ze hebben uitgebreid onderzoek gedaan.

Omstreeks tien over negen maakte de politie via Twitter bekend dat er een overleden man was aangetroffen. Volgens de politie lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf. Mogelijk is de man onwel geworden.

De politie kan op het moment van het schrijven van dit artikel nog niks zeggen over de identiteit van het slachtoffer, maar mogelijk gaat het om de sinds vorige week vermiste Erik van Lagen. Hij werd al een tijdje vermist en was mogelijk op de dag van de vermissing via het stadspark naar het centrum gegaan of weer terug. Onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer moet uitwijzen of het daadwerkelijk gaat om de vermiste man.

Update 22.35u: De politie laat zojuist weten dat het helaas inderdaad gaat om het lichaam van de 49-jarige vermiste Erik van Lagen. Hij is vermoedelijk onwel geworden en met zijn fiets in een sloot naast de weg terecht gekomen.Reactie (1)

mij 31-07-2016
sterkte voor de familie en allen die hem lief had.


Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie