3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Schaap in de problemen na zwemmen

Schaap in de problemen na zwemmen
Vrijdag 07 augustus 2009
Tijd: 12:00

0 reacties    4618x

KAMPEN - Omstreeks half 11 vrijdagochtend werd de hitte van vandaag een schaap langs de Cellebroeksweg te Kampen te veel. Het schaap koos voor verkoeling door in een sloot te gaan zwemmen. Helaas voor de schaap was het uit de sloot komen een stuk lastiger, waardoor de brandweer werd opgeroepen ter assistentie.

Met niet al te veel moeite werd het arme dier de wal opgetrokken, waarna het brandweerkorps weer retour naar de kazerne kon.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie