3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Scheepsbrand Roggebotsluis

Scheepsbrand Roggebotsluis
Vrijdag 07 augustus 2009
Tijd: 19:40

0 reacties    3885x

KAMPEN - Vanmiddag rond kwart over 12 werd er een scheepsbrand gemeld bij Roggebotsluis. De opgeroepen hulpverleners waren snel terplaatse.

Brandweer Kampen was met 3 wagens aanwezig, Dronten met 2 brandweerwagens en 1 boot en Elburg kwam via het water met een boot. Er was eerst verwarring om welke boot het precies ging, dit werd duidelijk toen de boot uit Elburg bij het jacht aanmeerde waar het gebeurd zou zijn. De brand was inmiddels al uit en de brandweer heeft een nacontrole gedaan. Kort daarna kon alle brandweer weer retour kazerne.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie