3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Middelbrand Noordweg Kampen

Middelbrand Noordweg Kampen
Zondag 09 augustus 2009
Tijd: 21:09

0 reacties    3611x

KAMPEN - Vanavond om 20:16 uur werd er een Binnenbrand gemeld aan de Noordweg te Kampen. 3 minuten later werd er Middelbrand gegeven en moest IJsselmuiden ook terplaatse komen.

Eenmaal ter plaatse is de brandweer direct het desbetreffende gebouw binnengegaan. Na enig onderzoek bleek het te gaan om een brandmelder die op hol geslagen was. De buren die de brandmelder hoorden hebben de brandweer gebeld, mede omdat er een brandlucht aanwezig was.

De brandweer heeft de brandmelders uit gezet en is weer retour kazerne gegaan.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie