3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Paard te water te Kamperveen

Paard te water te Kamperveen
Donderdag 13 augustus 2009
Tijd: 13:17

0 reacties    3946x

KAMPERVEEN - Een paard die te water raakte donderdagochtend rond de klok van kwart over 11 bezorgde de brandweer van Kampen handen vol met werk. Het paard was door onbekende oorzaak te water geraakt en kon niet op eigen kracht er uit komen.

Met veel mankracht werd getracht het paard uit het water te krijgen. De eerste poging mislukte echter, waarna het dier korte tijd kopje onder ging. Eenmaal weer boven water raakte het paard in paniek. De tweede poging om het in nood zijnde dier te redden lukte gelukkig wel.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie