3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Gaslekkage Tuindersweg IJsselmuiden

Gaslekkage Tuindersweg IJsselmuiden
Zaterdag 15 augustus 2009
Tijd: 12:27

0 reacties    3776x

IJsselmuiden - Vanmorgen rond half 12 werd de brandweer van kampen & IJsselmuiden gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Tuindersweg in IJsselmuiden.

Eenmaal ter plaatse was er een sissent geluid te horen. Waarschijnlijk is er tijdens het graven in de grond een gasleiding geraakt en gesprongen. Het was niet ernstig, dus de HV ging weer retour kazerne.
De TS heeft gewacht op de monteur. De monteur heeft de gasleiding afgesloten.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie