3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Traumahelikopter ingezet nabij Grafhorst

Traumahelikopter ingezet nabij Grafhorst
Maandag 17 augustus 2009
Tijd: 21:14

0 reacties    5569x

GRAFHORST - Aan het begin van de avond is er een peuter in een zwembad gevallen. De peuter verkeerd in kritieke toestand. Het jonge slachtoffertje is vrijwel direct per ambulance naar Zwolle gebracht, nog voordat de traumaheli was gearriveerd.

Naar alle waarschijnlijkheid is de traumahelikopter doorgevlogen naar het ziekenhuis in Zwolle om daar nadere hulp te verlenen.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie