3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Ongeval letsel Kamperzeedijk IJsselmuiden

Ongeval letsel Kamperzeedijk IJsselmuiden
Maandag 17 augustus 2009
Tijd: 21:22

0 reacties    6396x

IJSSELMUIDEN - Opnieuw werden de hulpdiensten verzocht om naar de Kamperzeedijk te gaan vanwege een ongeval met letsel, dit maal ter hoogte van IJsselmuiden. Rond 5 over 9 's avonds vond er een ongeval plaats, waarbij de brandweer en jongen van tussen de 18 en 25 jaar uit een auto moest bevrijden.

Het gaat om een eenzijdig ongeval. De jonge bestuurder is uit zijn benarde positie bevrijd door de brandweer en is afgevoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie